Наш телефон:

(044) 234 22 38
Головна НовиниВ Софії відбулося засідання Європейського комітету CISAC

В Софії відбулося засідання Європейського комітету CISAC

6-7 квітня 2016 в м.Софія (Болгарія) відбулося засідання Європейського комітету CISAC, в якому взяли участь близько 100 представників 40 європейських суспільств, а також Європейського об'єднання товариств авторів і композиторів (GESAC) і Товариств авторів аудіовізуальних творів (SAA).

Захід було організовано болгарськими організаціями колективного управління MUSICAUTOR і FILMAUTOR, які представили до уваги учасників останні оновлення щодо ситуації в сфері колективного управління в Болгарії.

Учасникам було представлено доповідь виконавчого директора SAA Сесіль Деспріндж і старшого радника з юридичних питань GESAC Бурака Озгена щодо ініціатив ЄС в області авторського права і колективного управління.

Віце-президент з міжнародних юридичних та бізнес-питань BMI Джон Коллет звернув увагу присутніх на ситуацію в Північній Америці, надавши актуальну інформацію про зміни в області авторського права і колективного управління в США.

Старший юрисконсульт Artisjus Габор Фалуді і старший юрисконсульт австрійської організації колективного управління AKM Пол Фішер представили увазі представників організацій колективного управління огляд останніх рішень Європейського суду в області авторського права і колективного управління.

Вітаємо Сергія Жорова з днем народження!З глибоким сумом висловлюємо свої найщиріші співчуття з приводу тяжкої втрати Авдієвського Анатолія Тимофійовича